مطالب معماری Architecture Topics

مطالب معماری Architecture Topics

نوشته هایی بر اساس نفسهای یک معمار --- استفاده از مطالب تنها با ذکر نام وبلاگ مجاز می باشد
مطالب معماری Architecture Topics

مطالب معماری Architecture Topics

نوشته هایی بر اساس نفسهای یک معمار --- استفاده از مطالب تنها با ذکر نام وبلاگ مجاز می باشد

5 توصیه طلایی در آشپزخانه

آشپزی و کار در آشپزخانه ای منظم و سازمان یافته بسیار آسان و لذت بخش است. برای نظم دادن به دکوراسیون آشپزخانه روش واحد و خاصی وجود ندارد اما یک سری توصیه هایی هستند که با انجام آن ها می توانید تا حد زیادی به آشپزخانه خود نظم دهید. در این مطلب به تعدادی از مهم ترین این اقدامات توجه نمایید :

1.وسایل و اشیا را در کابینت های قسمتی از آشپزخانه قرار دهید که از آن وسایل استفاده می کنید. برای مثال قوطی های ادویه را در کابینتی نزدیک اجاق گاز و ظروف مخصوص آماده کردن مواد اولیه غذا را در کابینت های زیر کانتر و ...
2.موارد شبیه هم را در یگ گروه کنار هم قرار دهید .برای مثال قوطی های ادویه، قاشق و چنگال ها ئ ظروف دیگر را کنار هم در جای مناسب قرار دهید.
3.مواردی را که از آنها بیشترین استفاده را در طی روز می کنید در دسترس ترین فضا و در سطح دید قرار دهید. هرچه میزان استفاده از وسیله ای کمتر است آن را در قسمتی عقب تر قرار دهید.برای مثال ادویه هایی از قبیل نمک و فلفل و هم چنین چای خشک را باید در دم دست ترین فضا قرا ردهید.
4.به صورت سالانه به پاکسازی آشپزخانه از وسایلی و عناصر بلااستفاده بپردازید و آن ها را از آشپزخانه بیرون بریزید.
5.اشیائ ریز و کوچک را در ظروف بزرگ تر مانند قوطی ها قرار دهید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد